Читај ми!

Преминуо познати естетски хирург Миодраг Цолић

Доктор Миодраг Цолић преминуо је данас у 64. години, преносе београдски медији. Познати естетски хирург својим научним и стручним искуством дао је велики допринос препознавању угледу удружења и професије којом се бавио, наводе у саопштењу Међународног удружења естетских хирурга.

Проф. др Миодраг Цолић био је пионир естетске хирургије у Србији и региону.

Био је дугогодишњи начелник Клинике за опекотине Клиничког центра Србије, професор пластичне и реконструктивне хирургије на Катедри за хирургију Медицинског факултета у Београду, представник за Европу Интернационалне Конфедерације за пластичну, реконструктивну и естетску хирургију (ИПРАС).

Доктор Цолић је био и члан Борда директора ИСАПС-Међународног удружења за естетску пластичну (генерални секретар и потпредседник), почасни члан и председник Балканског удружења за пластичну, реконструктивну и естетску хирургију-БАПРАС и председник Српског удружења за пластичну, реконструктивну и естетску хирургију-СРБПРАС.

Цолић је био и пасионирани путник. Обишао је цео свет, упознао је различите начине живота и културе. Написао је и књигу "Мој пут око света".

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво