Читај ми!

Министар Момировић успешно оперисан, опоравља се

Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Томислав Момировић успешно је оперисан у ужичкој Општој болници. Оперисано му је слепо црево и након интервенције се опоравља.

Очекује се уредан постоперативни ток, његово здравствено стање ће се пратити наредних неколико дана и затим ће бити пуштен на кућно лечење.

"Министар је изашао из операционе сале, свестан је и комуникативан. Операција је добро прошла. Нажалост, неколико дана је трпео болове, мислећи да је нешто пролазног карактера. У питању је била перфорација слепог црева. Хвала докторима који су брзо реаговали, а након неколико дана опоравка очекујемо да ће се вратити својим редовним обавезама", речено је за РТС у кабинету министра.

Томиславу Момировићу позлило је током обиласка радова на ауто-путу код Пожеге, после чега је хитно оперисан у ужичкој болници.

Министра Момировића оперисао је доктор Мирослав Станојевић, шеф хирургије Опште болнице Ужице. 

Током обиласка деонице будућег ауто-пута, а потом и састанка у општини Пожега, Момировић се својим сарадницима пожалио на неиздрживе болове у пределу стомака и малаксалост.

Упркос њиховим саветима да прекине радне обавезе и оде лекару, Момировић је инсистирао да, као што је планирано, обиђе тунел Лаз и општину Пожега, након чега је хитно пребачен у Општу болницу у Ужицу.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво