Читај ми!

Лечић: Не осећам се као победник

Не осећам се као победник, поручио је глумац Бранислав Лечић након што је Више јавно тужилаштво одбацило кривичну пријаву коју је против њега подела глумица Данијела Штајнфелд.

Бранислав Лечић је у саопштењу за јавност навео да је такав исход очекивао, будући да, како је навео, није крив, али је оценио да се штета која је нанета њему, његовој породици и пријатељима, никада и никако не може надокнадити.

Лечић је истакао да је штета нанета и свим правим жртвама насиља у нашој земљи и региону.

"Након оваквог епилога имаће још мање смелости да се за помоћ обрате надлежним институцијама. Разлоге због којих се све ово десило баш мени још увек не могу да разумем, нити могу да разумем мотиве оних који су ме осудили пре него је било какав поступак против мене и покренут", истакао је Лечић.

Додао је да су, иако је пред полицијом и тужилаштвом имао статус грађанина, а не оптуженог нити осумњиченог, многи пожурили да изнесу завршну реч и донесу осуђујућу пресуду.

Истакао је да је јако забринут због општег стања у друштву и позвао јавност, а пре свега медије и остале који имају утицај на јавно мњење, да убудуће више пажње обрате на претпоставку невиности, као једно од основних људских права, како се, како је навео, више никоме не би догодило да буде осуђен пре суђења.

Више јавно тужилаштво у Београду одбацило je кривичну пријаву Данијеле Штајнфелд, поднету против Лечића, због кривичног дела силовања, јер не постоје основи сумње да је учињено наведено кривично дело, нити било које друго кривично дело за које се гоњење предузима по службеној дужности.  

петак, 10. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара