Читај ми!

Добитница стана потписала уговор о власништву, за "Узми рачун и победи" послала 300 коверата

Добитница стана у првом извлачењу новог циклуса наградне игре "Узми рачун и победи" Ирена Станојевић из Бачинаца код Шида, потписала је у Влади Србије уговор о власништву трособног стана у насељу Земунске капије.

Невероватних 300 коверата послала је Ирена Станојевић за прво пролећно извлачење. У томе јој је, каже, помагала цела фамилија, а за слање је имала довољно времена.

"На породиљском сам. Док ми беба спава, ја попуњавам коверте", каже Ирена.

Министар финансија Синиша Мали оцењује да је претходни циклус дао очекивани резултат. У послатим рачунима било је сто милиона евра наплаћеног ПДВ-а.

"Ефекат имамо у трговини, имамо већу наплату ПДВ-а, имамо мање теренских контрола Пореске управе, имамо мање притужби на недавање фискалних рачуна него што смо имали пре наградне игре. Све су то ефекти, коцкице једног мозаика које се полако слажу и које воде ка уређенијој и бољој Србији, бар када је борба против сиве економије у питању", истиче Мали.

За суботње друго извлачење новог циклуса игре већ је стигло 1.700.000 коверата. Власника ће добити још један стан и пет аутомобила "фијат 500л".

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се