Читај ми!

Последице невремена у Београду – ограда пала на жену, срушила се два стабла

Неколико пљускова је током поподнева захватило Београд. Током невремена, ограда грађевинског стоваришта на Ади Хуји је пала на једну жену која је превезена у Ургентни центар. Екипе Зеленила су уклониле стабла са две локације у граду.

Како РТС сазнаје, екипа Хитне помоћи је брзо стигла на лице места и превезла жену на преглед код неурохирурга у Ургентном центру.

Киша, која је падала око сат и по времена у Београду, направила је штету у многим стамбеним зградама у којима је процурила вода, како кроз прозоре, како кроз кровове.

Екипе Зеленила Београд данас су интервенисале на два места. Код једног кафића на Кошутњаку је једно стабло пало на аутомобил, а дрво је пало и на паркинг на Старом сајмишту. Није било повређених.

Највише кише пало је на Врачару – за сат и по пало је 13 литара по квадратном метру, а најмање у Земун Пољу, где је за исто време пало пет литара по квадратном метру.

Током вечери се у Београду очекује слаба киша, а препорука је да домове не напуштате без кишобрана, као и да добро затворите прозоре.

субота, 04. мај 2024.
19° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се