Moцарт преузео Роналдову траку, Сектор за ванредне ситуације покреће акцију за помоћ малом Гаврилу

Сектор за ванредне ситуације од понедељка покреће своју акцију за помоћ малом Гаврилу, рекао је приликом размене чека и капитенске траке фудбалера Кристијана Роналда Ђорђе Вукићевић, припадник Ватрогасно-спасилачке бригаде Београд.

"Један живот покушавамо да спасемо и надамо се да ћемо успети у томе. Уверен сам да ћемо прикупити што више средстава", нагласио је Вукићевић, саопштио је  МУП.

Ђорђе Вукићевић је на фудбалској утакмици Србија - Португал на стадиону "Рајко Митић" у Београду, пронашао Роналдову капитенску траку коју је португалски репрезентативац бацио, и ставио је на аукцију како би прикупио новчана средства за лечење шестомесечног дечака.

Компанија "Моцарт" је победила на лицитацији и откупила капитенску траку за 7.500.000 динара, а новац ће бити уплаћен за лечење малог Гаврила.

Примопредаји испред зграде Ватрогасно-спасилачке бригаде Београд присуствовали су генерални директор компаније "Mоцарт" Слободан Продановић са сарадницима, као и представници Сектора за ванредне ситуације на челу са Луком Чаушићем, в. д. помоћником министра унутрашњих послова и начелником Сектора за ванредне ситуације.

"Компанија "Moцарт" одлучила је да помогне да се скупи новац за лечење малог Гаврила, за кога је последњих дана чуо цео свет, али и упознао Ђорђа, који је много учинио за дечака", рекао је Слободан Продановић.

Према његовим речима, компанија "Моцарт" ће као друштвено-одговорна компанија наставити да помаже онима којима је помоћ најпотребнија.

"Ми смо победили на лицитацији и омогућили Гаврилу да буде победник, а Ђорђе је победник ван конкуренције", истакао је Продановић.

 

 

недеља, 05. мај 2024.
23° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се