Читај ми!

Драгослав Илић потписао уговор за стан у Београду на води

Добитник главне награде у игри "Узми рачун и победи" Драгослав Илић потписао је са представницима Владе и Дирекције за имовину уговор о власништву стана од 56 квадрата у Београду на води. Надлежни најављују да ће ускоро саопштити и фискалне ефекте наградне игре али и да ће до краја године организовати још два круга наградних извлачења.

Пољопривредник и молер из села Пожежено крај Градишта, захваљујући једној од 100 коверата које је послала његова супруга, постао је власник стан на 23 спрату Београда на води. Највише разлога за славље имају њхови синови Јован и Михаило.

"Стан је њихов дефинитивно, када буду пошли на више школе живеће ту", каже Драгослав Илић.

Овим је завршен први овогодишњи круг наградне игре, јер надлежни до краја године најављују још два. Ресорни министар оцењује да су ефекти наградне игре изнад очекивања, иако детаљна анализа тек предстоји.

"Ми смо у прва два месеца ове године имали веровали или не суфицит у буџету, ПДВ је бољи него што смо планирали за неких 9 милијарди динара. Дакле цела та атмосфера око фискалних рачуна је позитивна и даје свој резултат у пракси", истиче министар Синиша Мали.

Чак сто тона пристиглих коверата у којима је 120 милиона фискалних рачуна иде на рециклижу. Базен се прази за нове коверте, а надлежни почетак још једног круга наградне игре најављују током пролећа.

Добитницима у последња четири извлачења награде "Узми рачун и победи" у Крагујевцу су додељени кључеви аутомобила "Фијат 500Л". Двадесет возила, отишло је широм Србије, а са њима и порука владе Србије, да смо озбиљни и одговорни у сузбијању сиве економије. 

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи