Читај ми!

Палма позвао Била Гејтса да дође у Србију и проба домаће суво месо

Председник Јединствене Србије Драган Марковић Палма приредио је својеврсни перформанс у просторијама странке на Теразијама где је представио сушене специјалитете од меса у циљу промовисања домаћих производа и домаћих произвођача. Позвао је и Била Гејтса да дође у Србију и проба домаће суво месо.

Догађају су присуствовали амбасадор Русије Александар Боцан-Харченко, Грчке Јоргос Дјакофотакис, амбасадор Kубе Густав Тристо дел Тодо, председник Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић, као и певачица Светлана Цеца Ражнатовић.

Производи од сувог меса су иначе из Марковићевог родног места, Kончарева код Јагодине.

Марковић је рекао да су сви гости велики пријатељи Србије, а да је овим догађајем желео да скрене пажњу на здрав начин живота и здраве навике и да се оставе по страни проблеми са коронавирусом.

Навео је и да жели да скрене пажњу јавности на тежак положај пољопривредног произвођача у Србији и "српског домаћина" и позвао да се "смањи увоз и купују домаћи производи".

Марковић је подсетио како је Бил Гејтс пре седам дана позвао свет да почне да производи месо у лабораторији и да сви пређу на вештачко месо. 

"Ја позивам Бил Гејтса да дође у Србију и посети било ког нашег пољопривредног произвођача и проба наше домаће суво месо из пушнице. У лабораторији се праве вакцине, а месо зна се како. У обору, па у пушници. Позивам Бил Гејтса да дође и ми ћемо му све организовати, јер он има милијарде, али има и ону змију мамбу у џепу", истакао је Драган Марковић Палма. 

Амбасадори Русије, Kубе и Грчке захвалили су се Марковићу на позиву да у "неформалнијем тону" присуствују конференцији.

недеља, 22. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи