Читај ми!

Сузана се ускоро усељава у стан у Београду на води, од суботе нови циклус награде игре

Добитница главне награде у првом кругу игре " Узми рачун и победи 2020", Сузана Ракић из Новог Сада, потписала је уговор о власништву стана од 52 квадрата у Београду на води. Ове суботе креће нови циклус извлачења награда у игри, коју у оквиру борбе против сиве економије организује Влада Србије.

Чак 150 коверата са фискалним рачунима послала је Сузана, у томе јој помагала цела фамилија. Још не знају када ће се са новосадског Лимана преселити у Беград на води.

"У новом стану очекујем, тачније желимо проширење породице. Ово нам је дошло идеално као подстицај за то", каже Сузана Ракић.

Што се извођача радова тиче, стан ће бити усељив већ у јулу. Говорећи о значају фискалне дисциплине, ресорни министар каже да ће Влада ускоро изаћи са новим пакетом помоћи привреди и градјанима.

"Наше јавне финасије су стабилне, имамо новца али добро је да сваки грађанин зна када узима рачун да тада држава није преварена. Део новца кроз порезе иде у буџет и управо одатле не само да исплаћујемо плате и пензије него и набављмо те вакцине и лекове", истиче министар финансија Синиша Мали.

За суботње, прво извлачење у новом кругу игре, Узми рачун и победи, стигло је 7 и по милиона коверата. Уз оне које ће тек стићи конкуришу за наградни фонд од још шест станова и 30 аутомобила.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи