Читај ми!

Уручени кључеви аутомобила добитницима награде "Узми рачун и победи"

Добитницима прва четири круга овогодишње награде "Узми рачун и победи" данас су у Крагујевцу додељени кључеви аутомобила "фијат 500Л".

Кључеве 20 аутомобила уручила је министарска за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Дарија Кисић Тепавчевић која је рекла да узимање фискалних рачуна има огроман значај, јер држави омогућава да прави чврсте и одлучне кораке у борби против сиве економије.

Каже да је повећање пореског прихода за добробит свих нас и да на тај начин можемо да улажемо у државу - градимо вртиће, школе, установе социјалне заштите...

"Ово је велики корак за све нас. Задовољни смо одзивом народа за учешће у оваквој наградној игри. Данас је овим људима донело награду, али ће у будућности свима нама омогућити да будемо награђени улагањем у нашу земљу", рекла је Кисић Тепавчевић.

Међу добитницама аутомобила је и Олга Шћепановић која је за Танјуг рекла да је одлучила да учествује у наградној игри чим је покренута и да је већ имала неке рачуне које је послала, али да није очекивала да ће добити награду.

Нада Живков из Товаришева каже да већ пар година шаље коверте, али да је ове године послала само три, те изразила задовољство што је извучена.

Двадесетједногодишњи Матија Рашковић рекао је да је помагао мајци око прикупљања и слања рачуна и да је прву вожњу поклонио оцу.

Пето и последње извлачење првог круга овогодишње наградне игре "Узми рачун и победи" најављено је за суботу, 26. децембра.

Све грађане који учествују у борби против сиве економије у суботу очекује десет аутомобила "фијат 500Л", трособан стан у Земунским капијама и главна премија првог круга - стан у "Београду на води".

У конкуренцији је око шест милиона коверата који остају у игри и за други круг који је планиран за почетак следеће године.

У наградној игри коју организује Влада Србије, уз подршку НАЛЕД-а, право учешћа имају сви пунолетни грађани који пошаљу коверте са десет фискалних рачуна или десет слипова, не старијих од 1. септембра ове године, са минималним појединачним износом од 100 динара.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво