Читај ми!

"Узми рачун и победи" - добитник стана Бранислав Столић из Ресника

Пет аутомобила "фијат 500Л" и један стан у Београду додељени су у трећем извлачењу у оквиру наградне игре "Узми рачун и победи 2020". Највреднију награду, стан у насељу Земунске капије, добио је Бранислав Столић из београдског насеља Ресник.

Срећне добитнике наградне игре "Узми рачун и победи 2020", из базена у студију Радио-телевизије Србије са више од четири и по милиона пристиглих коверти, извлачио је глумац Лука Рацо.

Добитници аутомобила "фијат 500Л" су Обрадовић Славица из Жабара, Урош Мирковић из Панчева, Јован Иванишевић из Зрењанина, Нада Живков из Товаришева и Недељковић Гордана из Оџака.

Највреднију награду, стан у београдском насељу Земунске капије, добио је Бранислав Столић из Ресника . 

Све коверте послате од 15. октобра налазе се у базену и све време ће конкурисати за награде.

Учешће у наградној игри је епидемиолошки безбедно и не подразумева чекање у реду, нити уопште улазак у пословнице поште.

Коверте се пакују и адресирају код куће - на полеђини коверте напише се име и презиме, адреса из личних докумената и контакт телефон, док је на другој страни довољно написати "Узми рачун и победи 2020".

Да би ваше пријаве нашле пут до студија у наредним извлачењима и биле у конкуренцији за вредне награде, довољно је да правилно попуњене коверте убаците у најближе поштанско сандуче, без маркице.

Највреднију награду, стан у београдском насељу Земунске капије, у прошлом колу добила је Љиљана Николић из Уба

У наградној игри право учешћа имају сви пунолетни грађани Републике Србије који пошаљу коверте са 10 фискалних рачуна или 10 слипова, не старијих од 1. септембра 2020. са минималним појединачним износом од 100 динара. Фискалне рачуне и слипове не треба мешати у истој коверти.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво