Читај ми!

Маја је пекла палачинке кад је зачула децу: Мама, мама, добила си стан

Стан у Београду у оквиру наградне игре узми рачун и победи добила је Маја Флорић из Параћина. Она за РТС каже да је била у шоку кад је сазнала. Због епидемије, примаће честитке телефоном.

У дому Флорића у Параћину било је сасвим обично суботње поподне. Маја је пекла палачинке, а деца су гледала извлачење награда у оквиру игре "Узми рачун и победи 2020".

У једном треннутку деца су почела да вичу: "Мама ти си, ти си".

Тако је добитница стана Маја Флорић за РТС описала тренутак када је сазнала да је добила стан у Београду.

Каже да су сви били у шоку и да су чекали да комисија потврди да је све у реду, па да могу да се радују.

Маја истиче да је послала двадесетак или тридесетак коверата. Додаје да увек узима рачуне и слипове.

Још увек нису у оквиру породице разговарали шта ће са станом, о томе ће кажу, када се утисци слегну.

Славље је због епидемије отежано, али ће Маја примати честитке телефоном.

У првом извлачењу у оквиру наградне игре "Узми рачун и победи 2020" додељно је пет аутомобила "фијат 500Л" и један стан у Београду. Добитницима је срећу донела тенисерка Олга Даниловић.

Све коверте послате од 15. октобра биће у базену све до краја другог круга награде игре и све време ће конкурисати за награде.

Наградна игра се формално приређује у два круга – први круг од 15. новембра до 26. децембра 2020. године, и други почетком 2021. године.

Услови учешћа и правила наградне игре слични су као и у издањима претходних година.

"Узми рачун и победи" је наградна игра са фискалним рачунима и слиповима коју је покренула Влада Србије у сарадњи са НАЛЕД-ом у циљу сузбијања сиве економије кроз јачање свести и мотивације грађана да плаћају безготовински и узимају фискалне рачуне приликом сваке куповине.

Најновије информације о наградној игри се редовно објављују на сајту www.uzmiracun.rs, а грађанима је на располагању и контакт центар путем мејла kontakt@uzmiracun.rs за сва додатна питања и подршку.