Читај ми!

Крушевачки стоматолог Димитрије Кљајић вади зубе у вечерњим часовима, а разлог је више него хуман

Захваљујући хуманим људима прикупљен је новац за лечење мале Софије и Лане које болују од спиналне мишићне атрофије. Али, нажалост, два милиона и 400.000 долара потребно је Аники, Оливеру, Мињи и другој деци са истом дијагнозом. Крушевљани већ недељама дају свој допринос акцијама које су покренуте широм Србије.

Стоматолог Димитрије Кљајић са колегама већ неколико дана већину прегледа и интервенција у ординацији заказује у вечерњим сатима. Разлог је више него хуман.

"Сав приход од екстракција вађења зуба било оног рутинског вађења до хируршких вађења где је приход наравно већи, сваке вечери од пре пет дана, па све до 15. новембра, апсолутно целокупан приход биће усмерен деци са потребом за лечење. Ми се трудимо максимално да их усмеравамо у тим терминима предвиђеним за то да бисмо скупили што више новца", каже Кљајић.

У чекаоници је увек по неко од пацијената.

"Придружило нам се много донатора.Многи људи су се одазвали.Имамо да понудимо свашта од књига за децу, слаткиша ,сланиша, аниматора, до неких озбиљнијих уметничких радова, чак и зимнице.Свако је буквално понудио оно што има да понуди да би смо ето на неки начин спасили ту нашу децу", прича Соња Антић из Удружења грађана.

Осим градјана и стоматолошке ординације, свој допринос дају и многи други донатори, пре свега здравствени радници који имају приватну праксу.

субота, 21. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи