Читај ми!

"Узми рачун и победи 2020" – биће подељено 12 станова и 60 аутомобила

Прве коверте које су послате за наградну игру "Узми рачун и победи 2020" биће извучене 21. новембра у 17.55, у програму уживо који ће бити емитован на Радио-телевизији Србије, речено је на конференцији за медије.

Наградна игра биће подељена у две фазе, а током прве, која ће трајати до 26. децембра, биће организовано шест извлачења и подељено укупно шест станова и 30 аутомобила.

Наиме, од 21. новембра биће изабран први добитник стана и добитници пет аутомобила, што ће бити процедура и за наредних пет субота до 26. децембра.

Вукашин Гроздић из Кабинета премијерке Ане Брнабић рекао је да у наградној игри "Узми рачун и победи 2020" могу да учествују сви пунолетни грађани Србије са пребивалиштем у нашој земљи.

Истиче да је потребно да у коверат убаце 10 фискалних рачуна или слипова, чија појединачна вредност није мања од 100 динара и који нису старији од 1. септембра.

Гроздић је нагласио да се фискални рачуни и слипови не смеју слати заједно.

Најавио је да ће сви елементи као би требало да изгледа фискални рачун бити објављени на сајту uzmiraccun.rs и у дневном листу Политика.

Са предње стране потребно је написати "Узми рачун и победи", а на полеђени име и презиме, адресу и број телефона.

"Уколико тих података не буде, коверта се неће сматрати валидном", рекао је Гроздић.

Коверте се убацују у поштанско сандуче, а слање је беспатно. Један учесник може послати неограничен број коверата и може освојити више награда.

Наградни фонд чине 12 станова и 60 аутомобила, док ће у првој фази наградне игре бити подељено шест станова и 30 аутомобила марке "фијат 500Л".

Станови који ће бити додељени су у различитим насељима и различитих величина.

Трособан стан величине 70 квадратних метара је у Земунским капијама, у истом насељу су и четири двособна стана површине 50 квадратних метара, док је један у "Београду на води", на 22. спрату куле К2, површине 56 квадратних метара.

Локалне самоуправе ће се, такође, такмичити за награду по категоријама мале, средње и велике и из сваке категорије биће проглашена по три победника који ће добити по 20.000 евра за уређење паркова, школа, вртића...

Победнице ће бити оне локалне самоуправе чији грађани, по глави становника, пошаљу највише коверата.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво