Шљивовица на поклон за Вучића и Трампа, председнику и парцела у Прањанима

Мештани Прањана одлучили су да председнику Србије Александру Вучићу поклоне парцелу земље у том месту због, како кажу, његових заслуга за тај крај. Вучић је од мештана добио и флашу ракије, као и председник САД Доналд Трамп.

Родољуб Јанковић, који је лично сведочио акцији спасавања америчких војника, објавио је да ће мештани Прањана Вучићу поклонити парцелу да ту, како је рекао, ужива са својом породицом.

Он се посебно захвалио председнику Вучићу за све што је учинио за овај крај, рекавши да је помогао село.

"Мештани су одлучили да председнику Вучићу поклоне једну парцелу прањанске земље, разорене рововима и заливене гнојем и крвљу сељака Равногораца", казао је Јанковић на церемонији у Прањанима.

Додао је да су Прањанци, захваљујући председнику "добили крила, понос и част".

Вучићу је поклонио и флашу ракије, коју је уручио и амбасадору САД, са молбом да је преда америчком председнику Доналду Трампу.

Јанковић је казао да су таквом ракијом лечили, храбрили америчке војнике, а поклон председнику САД је његова порука да амерички и српски народ морају бити пријатељи.

"Парцелу у Прањанима уступићу, за мештане"

Председник Србије најавио је да ће парцелу коју је добио на поклон од мештана Прањана уступити, за развој тог места и на добробит мештана.

"Видећу како да ту парцелу да искористимо за местане Прањана, није то за мене", рекао је Вучић одговарајући на питања новинара.

Председник се нашалио да ће са Трампом попити шљивовицу када председник САД дође у Београд, ако је Трамп не попије.

Вучић је, на Галовића пољу у Прањанима, на обележавању 76. година од Мисије Халијард, рекао да је уверен да ће Трамп посетити Србију и да ће имати прилику да пробају најбољу "шиљовицу препеченицу".

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво