"Ер Србија" повећава број летова, у авионима обавезне маске

Национална авио-компанија "Ер Србија" ће, због повећане потражње, у периоду до 14. јуна 2020. године повећати број летова на појединим линијама до којих у овом тренутку лети.

Уместо планираних 16 летова до Лондона (Хитроу), Беча, Цириха и Франкфурта, "Ер Србија" ће до 14. јуна обавити 70 повратних летова.

Поред наведених градова, "Ер Србија" ће летети и до Њујорка, Амстердама, Париза, као и до регионалних дестинација, као што су Љубљана, Сарајево, Бањалука, Подгорица и Тиват.

Постоји могућност увођења додатних летова уколико потражња порасте, о чему ће "Ер Србија" накнадно обавестити путнике, наводи се у саопштењу компанија.

Према најновијем стању ствари, када је реч о региону, летови до Подгорице и Тивта биће обновљени 7. јуна, а летови до Скопља 15. јуна.

"После почетка обнове летова 21. маја, наш саобраћај се прогресивно повећава у зависности од потражње. Реаговали смо и реаговаћемо брзо и прилагођавамо се свим променама у ходу. Сви се налазимо у изазовном окружењу и оквир у којем послују авио-компаније непрекидно се мења, али сам уверен да ћемо успети и показати због чега смо лидери у региону", рекао је генерални директор "Ер Србије" Данкан Нејсмит.

Примењен низ безбедносних мера 

"Ер Србија", у сарадњи са здравственим органима и регулаторним телима, применила је низ безбедносних и хигијенских мера у циљу постизања безбедности и добробити својих путника и чланова посаде током путовања.

На свим летовима српске националне авио-компаније обавезно је ношење маски за лице током читавог трајања лета, а авиони се редовно дезинфикују.

Компанија је прилагодила све процедуре у путничком авио-саобраћају пре, током и након лета новим околностима, које су проузроковане пандемијом коронавируса.

недеља, 05. мај 2024.
18° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се