Ер Србија додатно помера летове

Авио-компанија "Ер Србија" одлучила је да у наредном периоду додатно реорганизује саобраћај и усклади га са новим околностима, а у складу са данашњом одлуком Владе Србије да забрани, односно ограничи улазак у земљу страним држављанима који долазе из Италије, Кине, Јужне Кореје, Швајцарске и Ирана.

"Имајући у виду даљи развој ситуације у вези са појавом коронавируса, Ер Србија је одлучила да у наредном периоду додатно реорганизује саобраћај и усклади га са новим околностима", наводи "Ер Србија" у саопштењу.

Компанија је поставила посебну веб-страницу путем које путници могу да се упознају са тренутним статусом њихових летова.

"Ер Србија" је у вези са глобалном појавом коронавируса у сталној комуникацији са свим надлежним домаћим и међународним телима, пре свега Министарством здравља, Институтом за јавно здравље Србије Др Милан Јовановић Батут, као и Светском здравственом организацијом и Међународном заједницом за ваздушни превоз.

"Компанија предузима све неопходне мере предострожности и придржава се свих процедура које су предвиђене у оваквим случајевима, тако да путници немају никаквих разлога за бригу. Као и увек, безбедност наших путника и чланова посаде је на првом месту", наводи се у саопштењу. 

"Ер Србија" од јуче је привремено суспендовала летове на двема линијама ка Италији до којих лети са аеродрома "Константнин Велики" у Нишу. 

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи