Сајт РТС-а најбољи у категорији Вести и медији по избору часописа PC Press

Часопис PC Press изабрао је по 23. пут 50 најбољих сајтова у Србији. У категорији Вести и медији за најбољи сајт изабран је интернет портал Радио-телевизије Србије.

У образложењу одлуке наводи се да је Јавни сервис наставио да унапређује своје дигитално присуство, па је тако "пуно урађено на њиховом сајту и пратећим сервисима".

"Без обзира на то да ли вам је само потребно да видите распоред емисија које ће се емитовати на телевизији, желите да прочитате вести или да погледате неку од емисија на изванредном РТС Планета сервису, до жељене услуге или садржаја ћете доћи брзо и ефикасно. Богатство информација прати и њихова актуелност. РТС је данас члан Европске радиодифузне уније, која окупља 74 ТВ и радио станице из 56 европских држава", стоји у образложењу одлуке на сајту часописа PC Press.

Међу пет најбољих сајтова у тој категорији налазе се и сајтови agrotv.net, biznis.telegraf.rs, n1info.com и nin.co.rs.

Победник у категорији Спорт и (аван)туризам је сајт nptara.rs, а у категорији eMarket planetasport.rs.

Најбољи сајт у категорији Образовање и култура је istorijskizabavnik.rs.

Портал zelenaucionica.com однео је победу у категорији Дом и забава, док је сајт polovniautomobili.com проглашен најбољим сајтом у категорији Пословни и друштвени сервиси. 

Ово је пети пут да је сајт РТС-а проглашен за најбољи српски сајт у категорији Вести и информације. Претходно је титулу најбољег понео 2009, 2010, 2012. и 2016. године. 

У стручном жирију били су Урош Богдановић, генерални директор "KrAn studiја", Анђелка Дуцић, генерална директорка компаније "Symbioticа", Мићко Љубичић, генерални директор "Тима талената" и Бора Миљановић, генерални директор компаније "Represent Communications".

Остале сајтове који су се нашли у Топ 50 по избору PC Press-a погледајте на следећем линку.  

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво