Потрага за несталом девојчицом, у акцији и хеликоптери и дронови

Настављена је интензивна потрага за 12-годишњом Моником Каримановић из Сувог Дола и Нинославом Јовановићем из Малче, осумњиченим за њену отмицу. У потрагу су укључени и хеликоптери, екипе са псима трагачима, а користе се и дронови и термовизијске камере.

Више од 300 полицијских службеника интензивно трага за девојчицом, чији је нестанак полицији пријављен прошлог петка. Полиција верује да је девојчица жива.

Екипа РТС-а разговарала је са Робертом Каримановићем, оцем нестале девојчице.

"Што више времена пролази... не знам шта да кажем, не могу ништа сад тренутно, нисам у ситуацији, не осећам се добро", каже Каримановић.

Мештани Глоговца истичу да је ситуација страшна и да желе да девојчица буде пронађена што пре.

"Није проблем што се ми плашимо, већ је проблем да се тај човек нађе", каже један мештанин.

За отмицу је осумњичен Нинослав Јовановић из Малче, који је провео 12 година у затвору на издржавању казне због сексуалних деликата.

Истрага је сужена на четири села књажевачке општине – Орешац, где су њих двоје јуче последњи пут виђени, затим Подвис, Глоговац и Васиљ.

У потрагу су, поред полицајаца из Ниша и Зајечара, укључени и припадници Жандармерије, хеликоптери, екипе са псима трагачима, а користе се и дронови и термовизијске камере.

Директор полиције Владимир Ребић поручио је синоћ да верује да ће полиција успети да пронађе и спасе несталу девојчицу.

Полиција је у среду објавила фотографију осумњиченог, уз позив грађанима да се јаве уколико га препознају, а имају било какве информације о његовом кретању.

Нинослав Јовановић је већ осуђиван и због силовања је провео 12 година у затвору, од 2006. до 2018. године.

По изласку из затвора врло брзо је поново притворен због сексуалног узнемиравања путем друштвених мрежа. Ослобођен је у марту ове године.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво