Метална капија пала на ђака првака у дворишту школе у Новом Саду

Ученик првог разреда Основне школе "Душко Радовић" у новосадском насељу Клиса задобио је тешке телесне повреде опасне по живот када је на њега пала метална капија, сазнаје РТС.

Шестогодишњи дечак је задобио тешке телесне повреде главе опасне по живот, а након операције, пребачен је на Одељење интензивне неге, потврђено је РТС-у у Дечјој болници.

Дечак се тренутно налази ван животне опасности, али ће се прецизније прогнозе знати након 24 часа", рекла је докторка Андреа Ђуретић за РТС.  

Према незваничним информацијама, до инцидента је дошло када се неколико малишана пело у школи на металну капију, која је под теретом попустила и пала на једног од њих.

"Лекарска екипа затекла је у дворишту школе дете на које је пала капија. Дете је збринуто на лицу места и са тешким телесним повредама главе у нестабилном стању је превезено на Одељење хирургије Института за здравствену заштиту деце и омладине Војводине", речено у Заводу за хитну медицинску помоћ.

О читавом случају обавештена је Градска управа за образовање и полиција која је обавила увиђај на лицу места.

Градска управа за образовање предузела је све мере из своје надлежности како би прикупила неопходне информације у вези са несрећним случајем и утврдила све околности које су довеле до повређивања ученика те ће након тога одлучити да ли постоји основ за покретање било каквог поступка, преноси РТВ.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 23. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара