Нови успех српских студената у решавању студије случаја

Студенти "Case Study Club-a" ФОН-а поделили су друго и треће место са тимом из Аустралије у финалу међународног такмичења у решавању студије случаја "Ace the Case".

Студенти ФОН-а Лазар Ђелић, Стефан Игњатовић и Бранислав Бандић и Душан Савић са Економског факултета Универзитета у Београду поделили су друго и треће место, док је прво место припало тиму из Канаде.

За пласман у финале студенти су решавали две студије случаја три сата на тему дефинисања пословне стратегије за "Jumeirah" луксузне хотеле.

У финалу су радили нову студију случаја исто три сата без употребе интернета. Тема студије случаја односила се на креирање плана за управљање кризом за "Дубаи вотерпаркс".

На такмичењу у Дубаију, одржаном од 10. до 15. априла, учествовало је 88 студената из 22 државе. Такмичење је организовала ревизорска кућа КМПГ.

број коментара 3 Пошаљи коментар
(субота, 16. апр 2016, 05:56) - anonymous [нерегистровани]

RV

Dajte studentima na Masincu da naprave nesto od Orla.

(петак, 15. апр 2016, 22:54) - anonymous [нерегистровани]

Kanada 1...

ovdje zaista ima mnooogo mladih nadarenih ....
imaju puno nadarenih skola a ovi iz drugih zemalja se guraju da dodju ovamo...ovdje se pokusavaju zastititi od tudjih zemalja ali sto narod kaze dolaze ko' pcele na med.....

(петак, 15. апр 2016, 22:32) - anonymous sasa [нерегистровани]

odlazak inteligencije

Eto nacina kako zapad nam odvodi nase najpametnije ljude a mi samo kao nemi posmatraci. Sta drzava radi da te mlade nadarene ljude zadrzi. Izgleda da niko ne zeli pametnije od sebe da zaposli zato nam i ide ovako.