Читај ми!

Мештани сами рашчистили затрпани пут

Део магистралног пута од Студенице ка Ивањици, који је пре десет дана клизиште сручило у реку, оспособљен је за саобраћај. Мештани су сами крамповима и лопатама откопали стару трасу пута, која је пре неколико година нестала у одрону, не чекајући помоћ надлежних.

На том делу пута саобраћај се одбија једном коловозном траком, јавља дописник РТС-а из Краљева.

Из предузећа за путеве су током дана коловозну траку широку 2,5 метра и дугачку 100 метара посули каменим агрегатима и поставили бетонске ограде изнад литице.

Директор предузећа за путеве Нови Пазар Првослав Пајевић каже за РТС да ће током сутрашњег дана бити постављена сигнализација, али истиче да је то само привремена траса.

Путеви Србије утврђују трајно решење овог пута који повезује 2.000 мештана са Краљевом.

Деца су данас први пут од како је клизиште однело део пута, аутобусом отишла у школу, а до мештана "одсеченог" насеља су стигли и лекари.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се