Читај ми!

Подршка одбора СНС-а из целе Србије председнику Вучићу

Општински и градски одбори Српске напредне странке широм Србије саопштили су да чврсто стоје уз председника Александра Вучића у његовој борби за Косово и Метохију и напорима за напредак Србије.

"Општински одбор Српске напредне странке Звездара даје пуну, једногласну подршку председнику Србије Вучићу. То је човек који уме да рачуна шта је добро за Србију, иако критикован, клеветан и вређан, данас поносно и одлучно брани и чува српски национални интерес", навели су из одбора на Звездари.

Општински одбор СНС-а Раковица наводи да било какве уцене да се одступи од пута којим Србија иде неће проћи.

"Александар Вучић није човек склон компромисима када су интереси Србије и нашег народа у питању. СНС чврсто стоји иза свог председника и спремна је да у сваком тренутку одговори на покушаје уцењивања без обзира са које стране долазе", истакли су из одбора Раковица.

Општински одбор Српске напредне странке Врачар истиче да стоји уз председника Републике, како поручују, бранећи сваки његов потез, став, сваку изговорену реч.

"Битка за Косово и Метохију се чува за најснажије, а ми смо снажнији него што мислите", поручили су са Врачара.

Члан Главног одбора СНС-а и народни посланик Угљеша Мрдић рекао је да се на седницама Скупштине Србије јасно показало ко гласно и потпуно подржава председника Вучића.

"Исто се видело и у медијским наступима ових дана. Видело се ко је уз њега, а ко против, а ко се држи по страни", рекао је Мрдић.

Шеф одборничке групе у Скупштини Града Београд и народни посланик Александар Мирковић рекао је да је "скандалозни напад на породицу Вучића од западног потрчка Раде Трајковић само још један у низу притисака на председника Србије".

Градски одбор СНС-а у Јагодини, са народним послаником Николом Радосављевићем на челу, саопштио је да пружа пуну и безрезервну подршку Вучићу и његовој политици према КиМ као и најави да се раскрсти са свима који праве штету Србији, "ма како се они звали и из које партије долазили".

"Ко зна који пут, у тренуцима када се председник Вучић и СНС грчевито боре да одбране интересе Србије и не подлегну страшним притисцима са Запада, коалициони партнер Социјалистичка партија Србије наставља са праксом седења на две столице и скривања од одговорности иза леђа Вучића", саопштено је из Јагодине.

Огласили су се из Градског одбора СНС-а Суботица, подржавају сваку одлуку председника, спремни да се суоче са вољом народа.

"Подржавамо сваку одлуку председника Вучића, па и ону која изражава спремност да изађе на изборе. Ако су избори једина шанса да се коначно рашчисти политичка сцена Србије, да бисмо наставили даљи развој Србије не дозволивши да се уруши све што је Србија под лидерством Александра Вучића урадила, народ треба да се изјасни ко жели да га води", истакли су из Градског одбора СНС-а Суботица.

Градски одбор СНС-а из Врања саопштио је да даје једногласну и безусловну подршку Вучићу у његовој борби очувања политике мира и напретка, територијалног интегритета и суверенитета Србије.

Општински одбор Српске напредне странке у Врбасу поручио је, између осталог, да је "коначно време да се рашчисти ситуација на политичкој сцени Србије".

Подршку Вучићу дали су и градски и општински одбори у Сомбору, Малом Зворнику, Младеновцу, Обреновцу, као и београдски одбори на Савском венцу, Вождовцу и у Барајеву.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво