Читај ми!

Отац младића рањеног код Витине моли за помоћ; Канцеларија за КиМ: Обезбедићемо адвоката

Ивица Ђузић, отац деветнаестогодишњег младића нападнутог у Могили код Витине, изјавио је да је полиција привела тројицу нападача али да је незванично сазнао да је један од њих ослобођен. Моли државу да му обезбеди адвоката јер он то, истиче, не може да плати.

Бобан Ђузић има две убодне ране нанете ножем и ван је животне опасности. Збринут је у болници у Пасјану.

Ивица Ђузић је РТС-у пренео да не постоји никакав сукоб између његове и породице Албанаца који су његовог сина изболи ножем, те да се чак и познаје са оцем једног од нападача. Тврди да је четрдесетшестогодишњи Албанац држао његовог сина док га је један од двојице малолетика напао ножем.

Одбио је да да изјаву полицији о нападу на сина и истиче да им не верује, забринут да ће нападачи бити ослобођени.

"Читав случај намеравам да изгурам до краја, због чега ми је потребна помоћ наше државе. Ја имам петоро деце, живим од социјале и немам за адвоката, зато од наше државе тражим само једно, да ми обезбеди адвоката", каже Ивица Јоцић.

Полиција је у свом дневном извештају саопштила да се инцидент догодио јуче око 13 часова и да су две особе, након тренутне свађе око пса, умешане у физички обрачун.

"Двојици умешаних у случај указана је медицинска помоћ. Полиција овај случај води у координацији са тужиоцем", додаје се у саопштењу.

Рањени Бобан Ђузић рекао је РТС-у да су га тројица Албанаца напала с леђа, из чиста мира док је шетао пса. Каже да их познаје, да су из његовог села.

"Данас су ме напали Албанци из чиста мира када сам се враћао кући. Тројица су ме напала, с леђа. Знам нападаче, из мог села су - један има 12, други 17 и трећи 46 година", рекао је Бобан.

Наводи да је позвао полицију, која је дошла, али да није било никога у околини који би могли да посведоче.

 

петак, 29. март 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво