Читај ми!

Рафална паљба у Зубином Потоку, председник и премијерка са војним врхом, Кфор потврдио инцидент

Срби са севера Косова и Метохије су на барикадама 16. дан. Поручују да ће их уклонити када Приштина ослободи Дејана Пантића, Миљана Аџића и Слађана Трајковића и када са севера повуче специјалне снаге полиције. Председник Александар Вучић и председница Владе Ана Брнабић састали су се са војним врхом, а након састанка начелник Генералштаба Војске Србије генерал Милан Мојсиловић је хитно кренуо у Рашку.

Председница Владе Србије Ана Брнабић изјавила је да не верује у сценарио у којем би косовска полиција насилно уклањала барикаде на северу КиМ, јер би то био напад на жене и децу, старије људе и просветаре који су на барикадама.

Срби на северу КиМ узнемирени су због информација да су припадници Кфора и Еулекса довели у Лепосавић и специјалце косовске полиције са дугим цевима.

У исто време, приштински медији пренели су синоћ да су замењени полицајци који су већ две недеље блокирани у Лепосавићу, због барикада на северу.

На локалу у северном делу Косовске Митровице претходно је начињена материјална штета од, како се сумња, последица експлозије шок-бомбе, саопштила је дирекција полиције у Приштини.

петак, 17. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара