Читај ми!

Проглашене изборне листе грчке, руске и албанске националне мањине

Републичка изборна комисија прогласила је на данашњој седници изборне листе за изборе за чланове националног савета албанске, грчке и руске националне мањине, расписане за 13. новембар.

Проглашена је изборна листа под називом "Демократска партија – др Нагип Арифи", која има 15 кандидата.

Како је речено на седници, утврђено је да та изборна листа испуњава услове и да је уз њу приложена сва законом прописана документација, а да је укупан број правно ваљаних изјава бирача који је подржавају 391.

Републичка изборна комисија прогласила је и изборну листу "Партија за демократско деловање – Рагми Мустафи", која такође има 15 кандидата.

Утврђено је да је уз листу приложена сва законом прописана документација и да је правно ваљана, те да је укупан број правно ваљаних изјава бирача који је подржавају 417.

Проглашена је изборна листа под називом "Грци заједно – Петар Родифцис Нађ".

Како је речено на седници, утврђено је да та изборна листа испуњава услове и да је уз њу приложена сва законом прописана документација, а да је укупан број правно ваљаних изјава бирача који је подржавају 59.

Републичка изборна комисија прогласила је и изборну листу "Уједињени Руси – за руско културно наслеђе", која има 15 кандидата.

Утврђено је да изборна листа испуњава услове и да је правно ваљана, а да је укупан број ваљаних изјава који је подржавају 70.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво