Читај ми!

Абазовић сутра у посети Србији

Председник Владе Црне Горе Дритан Абазовић долази сутра у дводневну званичну посету Србији, током које ће се састати са председником Александром Вучићем, премијерком Аном Брнабић, председником парламента Ивицом Дачићем.

Црногорског премијера угостиће премијерка Ана Брнабић, која ће му приредити свечани дочек испред Палате "Србија", после чега ће уследити састанак двоје премијера.

Састанак делегација Владе Србије и Владе Црне Горе планиран је у 10.45, после кога су предвиђене изјаве за медије.

Председник Александар Вучић састаће се са Абазовићем у 12.30, саопштила је прес-служба председника.

Председник Скупштине Србије Ивица Дачић свечано ће дочекати Абазовића у централном холу Дома Народне скупштине, а у 14.45 биће одржан састанак.

У Београд ће доћи и потпредседник црногорске Владе за економски систем и министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Владимир Јоковић, који ће се састати са министром пољопривреде Браниславом Недимовићем.

Министар финансија Александар Дамјановић и министарка екологије просторног планирања и урбанизма Ана Новаковић Ђуровић имаће одвојене састанке са министрима финансија Синишом Малим и животне средине Иреном Вујовић, саопштено је из црногорске владе.

Вучић је раније изјавио да очекује добру посету црногорског премијера Дритана Абазовића Србији и изразио уверење да је могуће градити боље односе од досадашњих.

Абазовић је јуче рекао да од посете Београду, прве у региону од ступања на место премијера, очекује да се ресетују односи две земље.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво