Читај ми!

Вучић: Нисам добио позив за Брисел, ако добијем одазваћу се

Председник Србије Александар Вучић рекао је да није добио позив за наставак дијалога у Бриселу овог месеца, али да ће се позиву одазвати ако га добије.

"Ако добијем позив ја ћу да идем", истакао је Александар Вучић, а на питање да ли то значи да овог месеца неће бити ни наставка техничког дијалога одговорио потврдно.

Вучић је рекао да није добио позив ни да иде на устоличење митрополита Јоаникија 5. септембра.

"Нисам добио позив, ако добијем размислићу па ћу вас обавестити", рекао је Вучић поводом писања листа Данас да је добио позивницу и да се неће одазвати.

Председник је напоменуо да је то чак на насловној страни.

"Они слажу и баш их брига. Не секирају се уопште и креирају све текстове на лази", указао је Вучић након церемоније спајања железничког колосека на деоници између Старе Пазове и Новог Сада.

"Ништа лоше о Бјелогрлићу, али насиље не подржавам"

Председник Вучић упитан о случају Бјелогрлић, каже да ниједну лошу реч ни данас ни јуче није рекао о Драгану Бјелогрлићу, који је, додаје, задужио земљу важним филмовима и серијама, али да насиље не може никада да подржи.

Поновио је да државни органи морају да ураде све у складу са законом.

"У Србији много лепих места - Срби воле Русе"

Вучић је, одговарајући на питање новинарке руског портала Балканист која би места у Србији препоручио руским турстима пре свега где могу да дођу са децом и где би он у Русији ишао са својом децом, казао је да му је лакше да одговори на друго питање јер му је мања одговорност.

"Волим Москву и Петроврград, али највише Санкт Петербург. Ермитаж је уникатан, нема такав музеј у свету. Волео бих да одем Долином Волге, а Бајкал је већ предалеко", истакао је он.

Вучић је рекао да би Русима у Србији препоручио, сем Београда, Новог Сада и Ниша, наших великих градова, где постоји диван провод и много фантастичног садржаја, музеја, и друге делове земље.

"Народни музеј један од најлепших у овом делу Европе"

Посебно је препоручио Народни музеј изражавајући уверење да је најбољи у Југоисточној Европи.

"Много лепота имамо, ако хоћете баш одмора имамо дивне бање, планине, али и величанствену равницу са салашима. Шта год бих рекао, заговорио посебно место рекли би у Србији да навијам за посебна места. Зато је теже да их издвојим", додао је председник.

Грађани Србије воле Русе, и то је најважнија позивница, каже, изражавајући уверење да ће бити одушевљени лепотом наше земље, гостопримством и љубави коју могу да осете на сваком кораку.

недеља, 22. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи