Читај ми!

Брнабићева о фотографијама убијених: Било је важно видети их

Било важно да грађани виде фотографије које доказују злочине за које се сумњичи криминална група Вељка Беливука како би разумели колико је то опасно и против чега су устали држава и председник Александар Вучић, навела је премијерка Србије Ана Брнабић.

Ана Брнабић изјавила је вечерас да постоје опозициони политичари и медији њима наклоњени који желе да се борба против мафије релативизује.

Гостујући у емисији "Хит твит" на телевизији Пинк, Брнабићева је рекла да је било важно да грађани виде фотографије које доказују злочине за које се сумњици криминална група Вељка Беливука како би разумели колико је то опасно и против чега су устали држава и председник Александар Вучић.

"Ово нападају они опозициони политиачари и медији њима наклоњени који желе да све ово релативизују. Не мислим да је то случајно...било је важно видети ове фотографије јер то није сукоб навијача, ово су монструми и ово што су људи могли да виде су неке од мање страшних фотографија", рекла је премијерка.

Како је навела, како се даље води истрага и како се покренула борба против организованог криминалана и мафије, постоји група људи који су умрежени и политички и медијски и од страних фактора.

"Све ми се чини да је све умрежено, да ништа није случајност и да све има један циљ - свргнути Вучића са власти без избора", рекла је Брнабићева.

Истакла је да је важно да грађани разумеју против чега су Влада Србије и лично председник Вучић устали и коме су објавили рат.

Навела је да су из обзира према породицама сакривене најпотресније ствари.

"Било је важно показати какве су то звери. Грађани треба да разумеју колико је опасна ова борба била. Ове фотографије су ништа према онима које смо нашли", рекла је премијерка.

"Прислушкивање Вучића - покушај државног удара"

Прислушкивање председника Србије Александра Вучића је покушај државног удара, изјавила је Брнабићева.

"Ово је нешто што мора да се истражи до краја - до сваког последњег шрафа у том механизму, до сваког последњег мотива", рекла је премијерка у емисији "Хит твит" на ТВ Пинк.

Нагласила је да не постоји ништа у прислушкиваним материјалима што би инкриминисало председника Вучића.

Додала је да јој је драго да се у, како је навела, целој овој несрећи показало нешто позитивно, а то је Вучић води исправну политику и ради у интересу земље.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво