Читај ми!

Ко је до сада саслушан у истрази прислушкивања председника

У предистрази о пресретнутим разговорима председника Србије Александра Вучића саслушано је педесет особа, међу којима су и бивши функционери МУП-а, пишу "Новости".

Према сазнањима листа, међу саслушанима су бивша државна секретарка МУП-а Дијана Хркаловић, некадашњи начелник Службе за специјалне истражне методе Управе криминалистичке полиције Дејан Миленковић, Срећко Лазић, некадашњи заменик начелника Управе Криминалистичке полиције.

Новости наводе да се опсежна и детаљна истрага о томе ко је, по чијем налогу и са којим циљем шпијунирао шефа државе приводи крају, и да су већ прикупљени бројни докази да су шеф државе и чланови његове породице били под незаконитим "мерама".

Како је саопштио МУП, обавештења примљена од особа за које се основано сумња да су повезане са случајем прислушкивања председника Вучића и чланова његове породице достављена су на даљу надлежност Тужилаштву за организовани криминал, а у складу са Законом о организацији и надлежности државних органа у сузбијању организованог криминала, тероризма и корупције.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво