Читај ми!

Брнабић: Поносна сам на своју странку

Премијерка Ана Брнабић истакла је да је поносна на своју странку, јер СНС, за разлику од других, не дозвољава поделу међу људима, медијима, а и зна да се извини за своје грешке.

Ана Брнабић је, након отварања болнице у Батајници, упитана на који начин ће реаговати на изјаве младих страначких колега у парламенту који су вређали људе и медије, подсетила да је председник Александар Вучић синоћ реаговао и јако добро објаснио све, те се и извинио у име странке.

"Мислим да су погрешили, млади су, научиће, разговараћемо са њима. Kао странка много улажемо у младе. Они су будућност. А, Вучић је био недвосмислен и мислим да је говорио у име целе странке. Поносна сам што сам члан странке чији је председник одмах реаговао", подвукла је Брнабићева.

Премијерка је упитала је новинарку која је поставила питање на који начин су она и њене колеге реаговале на отворене претње упућене колегама из других медија од стране Драгана Ђиласа, као и на који начин су реаговала сва медијска удружења.

"Зашто су они новинари другог реда, мање важни. И они су новинари и медији. Зашто се, када неки народни посланик каже нешто што није требало, дигне толика халабука, а када неко прети отворено другим новинарима то није ни тема. Хоћете ви сада осудити то? Хоће ли неко да тражи извињење? Нажалост, мислим да неће, јер постоје људи и медији који у Србији деле људе на оне првог и другог реда", казала је Брнабићевадодајући да је то за њу и председника Вучића недопустиво.

Изразила је жаљење што постоји велики број медија у Србији коијима је то допустиво и који нису ништа рекли на директне претње Ђиласа неким новинарима и медијима.

"Јуче се онесвешћују од туге зато што је један млад човек, посланик урадио нешто на шта је председник странке одмах реаговао и извинио се. То је први пут у политичкој историји Србије. Поносна сам на своју странку, а млади ће научити. Верујем да су већ данас схватили шта је председник хтео да каже и какву поруку је упутио. То што су урадили је некоректно и није требало да се деси", констатовала је Брнабићева.

Позвала је све да имају исте стандарде за све људе, за све новинаре, јер је само тако могуће да заједно градимо друштво. 

уторак, 07. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара