Читај ми!

Опроштајна седница Владе, Ана Брнабић захвалила министрима на раду

Премијерка Србије Ана Брнабић, на опроштајној седници Владе, захвалила је министрима на залагању и раду током мандата.

Председница Владе Србије Ана Брнабић захвалила је свим досадшњим члановима владе на свему што су заједнички урадили у мандату.

"Хвала на енергији и поверењу свим министрима. Иако мандат није био нимало лак у сваком смислу, знам да је свако од вас у свом домену и на свој начин, дао све од себе. Уверена сам да је у сваком сегменту привредног, друштвеног и економског живота у Републици Србији, сваки грађанин видео неки резултат свега оног што смо урадили од 2017. године. Успели смо да радимо, пре свега, као тим", изјавила је премијерка на опроштајној седници.

Чланови Владе усвојили су одлуку да се настави реализација пројекта "Свет у Србији" у школској 2020/2021. години.

За реализацију овог пројекта, који представља значајан допринос међународној сарадњи у области образовања, обезбеђено је 262.750.000 динара за 2021. годину. Министарство просвете, науке и технолошког развоја одобрило је још 200 нових стипендија у оквиру овог пројекта.

На данашњој седници дата је сагласност за наставак реализације Пројекта "Србија за Србе из региона" у школској 2020/2021. години, у оквиру којег је одобрено нових 80 стипендија српским заједницама у Словенији, Хрватској, Босни и Херцеговини, Црној Гори, Северној Македонији, Румунији, Албанији и Мађарској. За реализацију овог пројекта у 2021. години обезбеђено је 73.900.000 динара.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво