Читај ми!

Новости: Лавров у Београду 28. и 29. октобра

Министар спољних послова Русије Сергеј Лавров долази у дводневну посету Србији 28. и 29. октобра, током које ће се састати са председником Александром Вучићем и српским државним врхом, пишу "Новости".

Позивајући се на своја сазнања, лист наводи да се у дипломатским и политичким круговима тумачи да је посета руског шефа дипломатије јасан одговор Кремља да односи Србије и Русије нису нарушени након потписивања споразума у Вашингтону, како спекулишу медији.

Новости подсећају да су се у јавности појавиле интерпретације да је руски председник Владимир Путин због договора у Белој кући о нормализацији економских односа Београда и Приштине, наводно отказао посету Србији.

Да нема никаквих "шумова на вези" између Београда и Москве одлучно су поручили и председник Вучић и руски амбасадор у нашој земљи Александар Боцан-Харченко, пише лист.

Вучић је рекао да Путин једва чека да дође у Србију и радује се томе, али да са 15.000 оболелих од ковида и 300 мртвих дневно није тренутак, нити је видео, како је рекао, "да је у било коју земљу отишао у последње време".

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво