Вулин: Ако су у БиХ за независно "Косово", ја сам за независну Републику Српску

Гласањем за предлог по коме би требало да БиХ призна лажну државу "Косово", бошњачки члан Председништва Шефик Џаферовић и бошњачким гласовима изабрани члан хрватског народа, Жељко Комшић, показали су колико их не занима шта мисле и осећају Срби у БиХ, али и да желе да Србија буде раскомадана, оцењује министар одбране Александар Вулин.

Александар Вулин је упитао председника Србије Александра Вучића докле ће залагати свој ауторитет да сачува целовиту БиХ која не жели целовиту Србију.

"Председниче, ако не поштују целовиту Србију и не желе Републику Српску, докле ћемо ми морати да чувамо целовиту БиХ? Председниче, опростили сте им што су покушали да Вас убију у Сребреници, немојте им опростити што покушавају да убију и Србију", навео је Вулин.

"Ако су у БиХ за независно 'Косово' ја сам за независну Републику Српску", изјавио је министар одбране Александар Вулин коментаришући одлуку Комшића и Џаферовића да на ванредној седници Председништва БиХ гласају за предлог о признању БиХ самопроглашеног "Косова".

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво