Мировић: Насиље и мржња никада неће добити народну подршку

Председник Покрајинске владе Игор Мировић каже да су синоћни догађаји пред Народном скупштином и посебно покушај њеног насилног заузимања одраз немоћи екстремних политичких кругова који нису у стању да на изборима освоје минималан број гласова.

"Посебно осуђујем бруталне вишечасовне нападе на полицију, чији је посао да чува имовину свих грађана. Уверен сам да насиље и мржња у Србији никада неће добити народну подршку. Више него икада потребан је разум и подршка свима који својим радом воде борбу за нашу земљу и животе њених грађана", рекао је Мировић.

Он је навео да је ова година, сама по себи, због глобалног вируса и политичке неизвесности, довољно тешка и не може и не сме бити тежа због неодговорног понашања екстремних политичких кругова.

Позвао је све на уздржаност и на нормалне реакције, без насиља, лажи и обмана.

"Посебно је сада важан мир јер је држава изложена притисцима и на међународном плану. Увек када постоје спољни притисци и велики непријатељи попут ковида 19 треба да будемо уједињени. Ако смо прави Срби, тако треба да размишљамо и поступамо јер нас на то уче догађаји из прошлости", рекао је Мировић.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво