Вујадиновић: Наставља се хајка Савеза за Србију

Посланик Српске напредне странке Милимир Вујадиновић оценио је да се наставља хајка коју, каже, Савез за Србију води против власти, Српске напредне странке и њеног председника Александра Вучића.

Милимир Вујадиновић је конференцију за новинаре функционерке Странке слободе и правде Маринике Тепић у Скупштини Србије оценио као наставак "салви лажи и увреда", указујући да није важно само то што се каже, већ и ко то каже.

У том смислу подсетио је да је Тепићева, када је била покрајински секретар, са 6,7 милиона динара финансирала "измишљени пројекат", а средства су, тврди, завршила на реновирању куће једног од високих функционера Лиге социјалдемократа Војводине, чији је члан била.

"Скоро да нема пројеката којима се бавила Мариника Тепић а да нису били, у најмању руку, нејасни", рекао је Вујадиновић.

Чудно је каже и то што је Тепићева као "декларисани антифашиста" блиска са Дверима, мада је, наводи, питање шта је тачно њена идеологија.

"Тепић је 2014. године забранила да у згради у којој се тада налазило седиште њене партије буде седиште Ромског националног савета. Е, па сад сами процените да ли се ради о антифашисти или не", рекао је Вујадиновић.

Вујадиновић је изнео низ увреда на рачун Маринике Тепић, а потом навео да она наставља да износи лажи из Таблоида Милована Бркића.

Вујадиновић је рекао и да је наменска индустрија, за коју Тепићева каже да је оштећена, 2018. године извезла оружја вредности 1,4 милијарду евра, а да је у време "њиховог министровања извозила 500 милиона евра".

"Проблем је повећање производње и извоза. Данас наменска индустрија ради пуном паром и наоружава Војску Србије. Повећавамо број тенкова, па чак и противваздушних система за разлику од времена када смо их уништавали", закључио је Вујадиновић.

број коментара 0 Пошаљи коментар