Архангел студиос: Не постоји довољно добар мотив да се забрани филм

Продукцијска кућа "Архангел студиос" потврдила је да је приказивање филма "Балканска међа" у Бујановцу отказано у понедељак без образложења.

Према информацијама којима располаже продукцијска кућа, приказивање "Балканске међе" је отказано без обзира на чињеницу да је постојало велико интересовање публике за филм.

"Оваквим потезом још једном постајемо сведоци неуобичајене појаве да уметност доживљава забране", истиче се у саопштењу које потписују глумци Милош Биковић и Миодраг Радоњић.

Поручују да "Балканска међа" шаље поруку о неопходности неговања односа мира и разумевања између Срба и Албанаца.

"Зато желимо да верујемо да ће и наши грађани на југу Србије моћи да га погледају, јер никада неће постојати довољно добар мотив који оправдава забрану било ког филма", напомиње се у саопштењу ове продукцијске куће.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи