На згради општине Клокот табла са ознакама тзв. Косова

У општини Клокот, под окриљем ноћи, на новоизграђеној згради општине осванула је табла са ознакама тзв. Републике Косово, што је изазвало узнемирење грађана – Срба из тог дела Косовског Поморавља.

Са несумњивом намером да се тако Срби додатно застраше и напусте Косово и Метохију, појачава се притисак на српски народ и његове легалне и легитимне представнике на сваки начин – звецкањем оружјем, учесталим крађама, монтираним оптужница, а сада и оваквим провокацијама, саопштила је Српска листа.

Наводи се да ни градоначелник, нити одборници Српске листе који чине већину у општини Клокот, нису упознати ко је то учинио и подметнуо ову таблу као кукавичје јаје у српској општини Клокот.

"Подсећамо да је ова зграда изграђена средствима Европске уније, која је званично статусно неутрална у односима Београда и Приштине, од које и очекујемо да нареди онима који су таблу са статусним симболима поставили да је и уклоне", каже се у саопштењу Српске листе.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво