Јованов: Савез за Србију наставља са вређањем премијерке

Потпредседник СНС-а Миленко Јованов изјавио је да су "Ђилас, Јеремић, Лутовац, Обрадовић и остали из њиховог савеза, након што су позвали на силовање премијерке Ане Брнабић, наставили у истом правцу и назвали су председницу Владе Србије јефтином".

"Јасно је да не постоји увреда и простота коју нису у стању да изговоре" рекао је Јованов, а наведено је у саопштењу СНС-а.

Каже да су за време заседања Генералне скупштине УН представници тог савеза, "заједно са делегацијом Албанаца са Косова, попут последњих јадника, чамили по ходницима, правили заседе учесницима и искакали иза ћошкова не би ли их шчепали и сликали се са њима телефоном, а затим пожурили да све то окаче на друштвене мреже не би ли барем тако испали важни и значајни, кад то већ нису у реалном животу".

Јованов додаје и да "осим што су обе ове групе илегално упале у зграду УН", постоји још једна сличност између Пацолија и Јеремића: "обојица су у Њујорку здушно радили све што су могли против државе Србије".

Потпредседник Главног одбора СНС-а Марко Ђурић каже да "Савез за Србију нема право ни да хвали ни да куди премијерку Ану Брнабић док год јој се сви његови лидери колективно не извине због простачке и зликовачке претње силовањем, од које се нико од њих још није јавно оградио". 

Министар одбране Александар Вулин рекао је да исказивање мржње према женама и недавни отворени позив на насиље одборника Савеза за Србију Жељка Веселиновића нису нове појаве и да се оне понављају.  

број коментара 0 Пошаљи коментар