Бабић: СНС увек спреман за изборе

Шеф Посланичког клуба Српске напредне странке Зоран Бабић изјавио је да је та странка увек спремна за изборе и да би питање о њиховом расписивању требало поставити Демократској странци, за коју каже да последње две године бежи од свих могућих избора.

Бабић је, одговарајући на новинарско питање о евентуалним републичким изборима, рекао да би то питање требало поставити председнику ДС-а и Покрајинске Владе Бојану Пајтићу.

"То је више питање за ДС и Пајтића који су тако храбри на друштвеним мрежама и конференцијама за новинаре, а заправо видимо да у последње две године беже од ванредних покрајинских избора и од губитка свих бенефита које власт у режији ДС носи. Они беже од одговорности и суда јавности и грађана Србије", рекао је Бабић.

Додао је да је СНС увек поштовала вољу грађана Србије и да никада не бежи од суда јавности.

"По мом личном мишљењу зашто да се не види шта грађани Србије мисле о реформској политици коју Вучић, Влада Србије и СНС воде, а шта мисле о свим овим криминалним аферама Развојне банке Војводине, Фонда за капитална улагања и осталим доказаним аферама ДС и Бојана Пајтића", закључио је Бабић.

Председник Српске напредне странке Александар Вучић заказао је седницу Главног одбора те странке за недељу, 17. јануар, на којој ће затражити одобрење већине чланова Главног одбора да у периоду и пре Скупштине странке, која је заказана за 13. фебруар, има право да донесе одлуку о расписивању ванредних парламентарних избора.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво