СНС: Најважнији консензус народа у БиХ

За Српску напредну странку је од кључног значаја да се постигне консензус сва три народа у БиХ, да се не руши Дејтонски споразум, али и да се не руши Република Српска, изјавио Александар Вучић, заменик председника те странке.

Заменик председника Српске напредне странке Александар Вучић рекао је поводом разговора функционера Сједињених Америчких Држава и Европске уније с представницима политичких странака у Босни и Херцеговини да је та странка  против укидања Републике Српске и њених надлежности.

"СНС сматра да се не може рушити Дејтонски споразум на штету српског народа и за нас је од кључног значаја да се постигне консензус сва три народа у Босни и Херцеговини о њеној будућности", рекао је Вучић на конференцији за новинаре у Београду.

У војној бази Бутмир код Сарајева данас је одржан састанак званичника САД и ЕУ с лидерима политичких партија БиХ о стању у тој држави.

Реагујући на изјаву председника Демократске странке Бориса Тадића о СНС-у, Вучић је рекао да је та изјава "израз немоћи" и да говори о снази СНС-а.

Тадић је недељнику НИН рекао да после избора не би могао да замисли владу ДС-а и СНС.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(петак, 09. окт 2009, 23:53) - anonymous [нерегистровани]

Bravo ...

Gledao sam Vas gospodine Vučiću,
svaka Vam čast, govorili ste kao gospodin Čedomir Jovanović, vrlo mi je drago da ste došli na pravi put ...
Čestitam i samo napred

(петак, 09. окт 2009, 16:29) - Živan [нерегистровани]

Vucic

Opet ponavlja vec recno.Reci nesto novo da te ceo svet razume.