НС: Стабилност Србије је приоритет

Нова Србија изразила је забринутост за безбедност премијера Александра Вучића и његове породице и затражила од надлежних да обезбеде мир и стабилност у земљи и хитно реагују против малобројних појединаца којима је, како наводи, непоштовање закона и хаос једини полигон деловања.

У саопштењу Нове Србије наводи се да су политичка и економска стабилност, као и наставак реформи кључни приоритет за будућност Србије, те да су због тога напади на Вучића неуспео покушај стављања у други план резултата које Влада чини у напорима финансијске консолидације и привредног опоравка Србије.

"Изградња инфраструктуре, смањење незапослености, отварање поглавља, посета Кини, Русији, похвале Србији због односа према мигрантској кризи су значајни догађаји које поједини кругови покушавају да ставе у други план желећи дестабилизацију Србије", пише у саопштењу.

Додаје се да су истовремено слобода мисли и говора основни постулати демократије који, уколико се злоупотребе, представљају најгрубљи вид урушавања система.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(недеља, 29. нов 2015, 16:40) - zekis [нерегистровани]

pohvalno

svaka cast novoj srbiji jedina stranka koja se oglasila povodom ovog haosa sve pohvale a vucicu podrska narod srbije je uz vas!!!!!!!