Читај ми!

Стојановић: Почињемо да стварамо боље услове

Грађанска иницијатива Српска одржала трибину у Доњој Гуштерици. Кандидат Српске за градоначелника Грачанице Бранимир Стојановић поручио да 1. децембра почињу да стварају боље услове за живот свих Срба.

У Доњој Гуштерици грађанска иницијатива Српска одржала је трибину. Кандидат Српске за градоначелника Грачанице Бранимир Стојановић поручио је да 1. децембра почињу да стварају боље услове за живот свих Срба.

"У недељу ћемо своје животе узети у своје руке. Да стварамо Заједницу српских општина, да никада више не заборавимо ни једног Србина. Саградићемо Заједницу српских општина од које су неки хтели да направе невладину организацију, саградићемо институцију која ће бити гарант да ћемо боље живет", рекао је Стојановић, а наведено је у саопштењу Изборног штаба Грађанске иницијативе Српска.

Како је наведено, председник Српске Владета Костић, обраћајући се присутнима у Дому културе у Доњој Гуштерици, рекао је да "Стојановића подржава Република Србија, коју Бојан Стојановић никада неће имати иза себе, ма колико се трудио".

Специјални гост Српске на трибини био је градоначелник Зрењанина Иван Бошњак који је поручио да нема времена за губљење.

"Овај млади човек од понедељка ће преузети најозбиљније послове и задатке, али пре тога једино ће захваљујући вама имати могућност да те задатке реши. Зато у недељу сви заједно закружите 126 - Зато што је Српска", рекао је Бошњак.

У саопштењу је наведено и да је народни посланик у Скупштини Србије Звонимир Стевић навео да су се Срби у првом кругу јасно определили за Србију и њено присуство на Косову и Метохији.

"Поносни смо на вас што смо у првом кругу убедљиво победили. Нашим политичким противницима поручујемо да су изгубили, да су поражени и у интересу српства требало би да признају пораз пре недеље", рекао је Стевић.

Трибини је присуствовао и помоћник министра за КиМ Мирко Крлић који је истакао да Стојановић има пријатеље, има подршку из Зрењанина и има Србију која стоји уз њега као и да је победа кандидата Српске у свим општинама од великог значаја за све Србе на КиМ.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво