Читај ми!

Еулекс заустављен код Звечана

Мештани села Банов До код Звечана зауставили конвој Еулекса, који се кретао ка Јарињу.

Колона возила Еулекса са цистернама и кућицама за смештај цариника заустављена је око 11 часова у месту Банов До у општини Звечан на путу Звечан–Зубин Поток, рекао је данас председник општине Косовска Митровица Крстимир Пантић.

Пантић је новинарима рекао да је колона Еулексових возила кренула из правца Јагњенице, у општини Зубин Поток, према административном прелазу Јариње.

У месту Банов До мештани су се спонтано окупили и спречили Еулекс да прође, јер је то у супротности са договором који су председници општина Звечан и Зубин Поток, Драгиша Миловић и Славиша Ристић, постигли са представницима Еулекса.

Према том споразуму, само по једно возило Еулекса може се кретати и у њему се могу налазити само представници Еулекса, а никако цариници или опрема коју би требало да користе на административним прелазима, рекао је Пантић.

Према његовим речима, Кфор је затим блокирао тај део пута. Међутим, након што су се на лицу места окупили грађани, војници Кфора су се повукли и саобраћај је нормализован.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво