Читај ми!

Beogradski maraton će se ipak trčati - virtuelno

Ovogodišnji 33. Beogradski maraton prvi put biće virtuelna trka, kao surogat za onaj pravi događaj koji nije mogao da održi zbog pandemije koronavirusa, saopštili su organizatori.

"Drage trkačice, dragi trkači - prijatelji, došao je i ovaj dugo iščekivani dan 18. oktobar, dan kada je trebalo da se održi 33. Beogradski maraton. Ove godine, nažalost, nećemo se družiti i radovati zajedno trčeći beogradskim ulicama i bulevarima. Ovogodišnji 33. Beogradski maraton prvi put, biće virtuelna trka, kao surogat za onaj pravi događaj koji nismo mogli da održimo", navodi se u saopštenju Beogradskog maratona.

Kako se navodi, svaki učesnik virtuelnog Beogradskog maratona dobiće svoj učesnički broj, diplomu i medalje i majice pripremljene za učesnike ovogodišnjeg događaja.

"Pravo učešća imaće svi oni koji su se do sada prijavili i uplatili svoje učešće, kao i oni koji žele da nam se pridruže na ovom jedinstvenom događaju. Uskoro slede kompletne informacije kada i na koji način možete da nam se pridružite i istrčite virtuelni 33. Beogradski maraton 2020.

Hvala vam na podršci i razumevanju", zaključuje se u saopštenju Beogradskog maratona.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво