Ikodinović van životne opasnosti

Lekari Kliničkog centra Vojvodine neće davati izjave o zdravstvenom stanju povređenog vaterpoliste Danila Ikodinovića bez saglasnosti njegove porodice, rečeno je agenciji Beta u Kliničkom centru.

Medijske spekulacije da bi Ikodinović mogao da izađe iz "šok-sobe", jer mu se zdrastveno stanje popravilo, u Kliničkom centru niko nije želeo da potvrdi niti da komentariše. Večernje novosti prenele su da će Ikodinović izaći iz "šok-sobe" i biti premešten na odeljenje hirurgije, da je počeo da diše svojim plućima, da je potpuno svestan i može da komunicira.

Kako se navodi, Ikodinoviću predstoje rekonstruktivne operacije ruke, a nakon toga lekarima će biti jasnije kakvu će funkciju imati ta ruka. On više nije životno ugrožen, ali mu predstoji dug oporavak. Vaterpolo reprezentativac Srbije Danilo Ikodinović primljen je 28. juna u Klinički centar Vojvodine sa teškim povredama krvnih sudova ruke, opasnim po život. 

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво