Читај ми!

Pobeda Novog Beograda, poraz Radničkog u Ligi šampiona

Vaterpolisti Novog Beograda zabeležili su i drugu pobedu u Ligi šampiona ove sezone. U trećem kolu A grupe elitnog takmičenja savladali su splitski Jadran sa 17:12 (5:4, 4:2, 3:3, 5:3). Drugi naš predstavnik u ovoj grupi Radnički iz Kragujevca poražen je od Breše rezultatom 14:8.

Na veoma teškom gostovanju u Dalmaciji, Novobeograđani su prikazali još jednu izuzetno efikasnu partiju za koju domaći sastav jednostavno nije imao rešenje. Rešetali su izabranici trenera Vujasinovića mrežu Splićana iz svih pozicija i sasvim zasluženo su došli do trijumfa.

Najefikasniji u pobedničkom taboru bili su Nikola Jakšić i Strahinja Rašović sa po četiri gola, dok se Angelos Vlahopulos tri puta upisao u listu strelaca, a kod domaćih bolji od ostalih bio je Rino Burić sa tri pogotka.

"Ovo je bila veoma važna pobeda za nas. Igrali smo na veoma teškom gostujućem terenu protiv odlične ekipe. Jadran je napravio izuzetno kvalitetan tim i ja im želim mnogo sreće u nastavku sezone. Nadam se da će se Jadran izboriti plasman na završni turnir Lige šampiona u Boegradu", rekao je posle meča Vujasinović.

Poraz Radničkog u Kragujevcu od Breše

Vaterpolisti Radničkog poraženi su večeras od Breše u Kragujevcu 14:8 (4:3, 5:1, 2:1, 3:3) u utakmici trećeg kola A grupe Lige šampiona.

Po dva gola za Radnički postigli su Josip Vrlić i Nemanja Stanojević, dok je za italijanski tim Vinćenco Renzuto postigao četiri pogotka.

Grupa A, treće kolo:

Dinamo Tbilisi - Barseloneta 7:20
Ferencvaroš - Olimpijakos 9:9
Jadran - Novi Beograd 12:17
Radnički - Breša 8:14

Tabela:
Olimpijakos 7
Breša 7
Barseloneta 6
Novi Beograd 6
Ferencvaroš 3
Jadran 3
Radnički 1
Dinamo Tbilisi 0

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво