Читај ми!

Vaterpolisti Srbije sa SAD na turniru u Podgorici

Vaterpolo reprezentacija Srbije sastaje se sa selekcijom Sjedinjenih Američkih Država na međunarodnom turniru u Podgorici. Utakmica počinje u 17.30 na bazenu “Morača“ u prestonici Crne Gore.

Selektor reprezentacije Dejan Savić je istakao da je turnir značajan za sve učesnike ali da je posebno važan za selekciju domaćina pred kojima je borba za plasman na Olimpijske igre.

"Za nas je važno da vidimo kako funkcionišemo u ovom trenutku. Crnoj Gori je turnir mnogo važniji kako bi se što bolje pripremila za olimpijski kvalifikacioni turnir u Roterdamu", rekao je selektor Savić za sajt Vaterpolo saveza Srbije.

Selektor Savić je za trodnevni turnir u Crnoj Gori poveo15 igrača iz domaćeg prvenstva među kojima su Dimitrije Rističević (Novi Beograd), Stefan Živojinović (Nojsi la Sek), Lazar Dobožanov (Radnički), Petar Velkić (Šabac), Nebojša Toholj (Radnički), Luka Pljevančić (Radnički), Petar Tomić (Novi Beograd), Nemanja Stanojević (Radnički), Stefan Mitrović (Partizan), Miloš Ćuk (Novi Beograd), Draško Gogov (Novi Beograd), Strahinja Rašović (Radnički), Đorđe Vučinić (Šabac), Nikola Lukić (Radnički), Marko Radulović (Radnički).

Na turniru, koji se održava pod pokroviteljstvom glavnog grada Crne Gore, uz domaćine, našu selekciju i reprezentaciju Crne Gore trebalo je da učestvuje i selekcija Nemačke, ali su zbog situacije sa pandemijom i problema oko putovanja otkazali učešće.

Narednu utakmicu vaterpolisti Srbije igraće u četvrtak od 18 sati sa reprezentacijom domaćina Crne Gore.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво