Читај ми!

Vaterpolo savez CG: Prekinute pripreme, igrač pozitivan

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore prekinula je pripreme pošto je jedan igrač pozitivan na koronavirus, saopštio je Vaterpolo i plivački savez Crne Gore. Posle tog nalaza, svi igrači i članovi stručnog štaba poslati su odmah u izolaciju i pored toga što niko od njih nije dobio nikakve simptome.

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore suočava se sa sve većim problemima tokom priprema zbog koronavirusa. Prvo je otkazan pripremni turnir koji je trebalo da se održi u Zagrebu, a sada je i jedan član njihove selekcije bio pozitivan na testiranju.

"Treninzi u petak veče i subotu nisu održani, po nalogu nadležnog epidemiologa, zbog sumnje da jedan igrač ima simptome koronavirusa, iako on dva dana pre toga nije trenirao sa ekipom. Sumnje su potvrđene i igrač od sinoć ima pozitivan nalaz na kovid-19", saopšteno je iz Saveza.

Kako prenose podgoričke Vijesti, bilo je planirano da "ajkule" od 26. do 28. oktobra učestvuju na turniru u Zagrebu, ali je on u petak otkazan, jer je kod jednog hrvatskog reprezentativca test takođe bio pozitivan.

"Svi ostali igrači koji su bili na pripremama, kao i članovi stručnog štaba, poslati su odmah u izolaciju i pored toga što niko od njih nije dobio nikakve simptome. U prevenciji zaštite njihovog zdravlja, svi su podvrgnuti testiranju i nalazi ostalih igrača su negativni", dodaje se u saopštenju VPSCG.

U medijima se ne navodi o kojem je igraču reč.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво