Читај ми!

Nikola Kuljača: Na novom smo početku

Sve selekcije VK Partizan su se juče vratile treninzima na bazenu Banjice. Novi sportski direktor VK Partizan Nikola Kuljača gostovao je u Jutarnjem programu RTS-a i govorio o prvim koracima nove Uprave i kako će, posle devet meseci krize, izgledati oporavak jednog od naših najtrofejnijih klubova.

Nekadašnji prvotimac Partizana i golman reprezentacije Nikola Kuljača se zahvalio svim ljudima iz Republičkog zavoda za sport i bazena Košutnjak koji su dali podršku oporavku kluba i tokom leta omogućili fantastične uslove na bazenu u Košutnjaku.

Uz podsećanje na hronologiju protekle krize u klubu, Nikola Kuljača je istakao da je pred novoizabranim rukovodstvom niz zadataka i tema na čijem su rešavanju radili proteklih nekoliko meseci, a deo posla je već urađen.

„Prva stvar koju je trebalo uraditi i koju smo uspeli da rešimo, to je bio povratak u bazen na Banjici koji nije radio od januara što se nikada ranije nije desilo. Trebalo je omogućiti da se deca tamo vrate i da ona ponovo bude ono što je nekada bila. Trebalo je obezbediti toplu vodu kako bi sve selekcije mogle da se vrate treninzima i u tome smo uspeli. To je zapravo samo početak svega onoga što smo zacrtali i planirali proteklih meseci, a pred nama je još čitav niz stvari koje ćemo uraditi da više ne bude kao do sada.", istakao je Kuljača.

Da li imate neku sliku prvog tima Partizana i što će mu biti cilj u narednoj sezoni?

„Prvi cilj je da se napravi baza za sledeću sezonu. Da vidimo koji igrači mogu da konkurišu za neki ozbiljniji tim koji ćemo stvarati tokom sezone. Imao sam sastanak sa igračima i istakao da imaju obavezu prema sebi i klubu da svaku utakmicu odigraju maksimalno. Potpuno sam ubeđen da će se to i desiti i mislim da će od ovih momaka većina ostati u Partizanu tokom ove godine koja će i biti selektivna godina."

Možete li da procenite koliko će vam trebati vremena da potpuno stabilizujete klub i možete li to da procenite sada?

„Vrlo kratko: sad to ne mogu. Hvala na podršci i vidimo se na Banjici.", zaključio je Nikola Kuljača.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво